Ugrás a tartalomra

Május 6-án érkezik a támogatás első része a nyugdíjasoknak

2021.04.25
19:14
2021.04.25
20:05
Forrás
Tanjug
Május 6-án fizetik ki az első 30 eurót a nyugdíjasok számára, a többi felnőtt polgár, aki igényli, az pedig május 12-től számíthat a szintén 30 euróra - jelentette be a szerb pénzügyminiszter.

Siniša Mali kiemelte, a mostani pénzbeli támogatást a tavalyi 100 eurós segélyhez hasonlóan lehet majd igényelni április végén. Aki jelentkezik automatikusan megkapja a második részletet is. Ez egyébként a szerb kormány harmadik gazdaságélénkítő csomagjának része.

nyugdíjas
támogatás
pénz
euró
pénzügyminiszter
Siniša Mali

Most

13:32, Frissítve: 16:18

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.