Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Mali: Jól teljesít az ország, ezért kapnak a nyugdíjasok támogatást

2021.08.02
11:06
2021.08.02
11:15
Forrás
Tanjug
60 milliárd dinárt tett ki a júniusi és júliusi többlet költségvetésben

A nyugdíjasok számára tegnap bejelentett 20 ezer dináros támogatás nem amiatt van, mert választásokat tartanak Szerbiában jövőre, hanem mert jól teljesít az ország és a gazdasági fejlődés lehetővé teszi a pénz biztosítását - erről beszélt ma a Pink TV-ben Siniša Mali. A szerb pénzügyminiszter részletezte, a júniusi és júliusi többlet 60 milliárd dinárt tett ki a költségvetésben. A szerb elnök által bejelentett támogatás tulajdonképpen a folytonosságot jelenti annak kapcsán, hogy az állam támogatja a pénzügyi szempontból legveszélyeztetettebb csoportokat - szögezte le Siniša Mali.

Siniša Mali
nyugdíjasok

Most

10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.