Ugrás a tartalomra

Maradjon kötelező a tagság a gazdasági kamarákban!

2012.09.07
08:38
A gazdasági kamarákról szóló törvény egyik rendelkezését kritizálja és a törvény módosítását szorgalmazza Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke, valamint Ratko Filipović, a Vajdasági Gazdasági Kamara vezetője
A gazdasági kamarákról szóló törvény egyik rendelkezését kritizálja és a törvény módosítását szorgalmazza Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke, valamint Ratko Filipović, a Vajdasági Gazdasági Kamara vezetője. A rendelkezés ugyanis megszüntetné a kötelező tagságot a kamarákban. Pásztor és Filipović szerint ez negatív eredményekkel járna a gazdaságban, különös tekintettel a kis- és közepes vállalkozásokra, amelyek a kamarai rendszer nélkül nem tudnak majd tovább működni. A gazdasági kamarákról szóló törvény jövő év január elsején lép hatályba. (VRTV)
Pásztor István
gazdasági kamarák
törvény módosítás

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.