Ugrás a tartalomra

Maradjon kötelező a tagság a gazdasági kamarákban!

2012.09.07
08:38
A gazdasági kamarákról szóló törvény egyik rendelkezését kritizálja és a törvény módosítását szorgalmazza Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke, valamint Ratko Filipović, a Vajdasági Gazdasági Kamara vezetője
A gazdasági kamarákról szóló törvény egyik rendelkezését kritizálja és a törvény módosítását szorgalmazza Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke, valamint Ratko Filipović, a Vajdasági Gazdasági Kamara vezetője. A rendelkezés ugyanis megszüntetné a kötelező tagságot a kamarákban. Pásztor és Filipović szerint ez negatív eredményekkel járna a gazdaságban, különös tekintettel a kis- és közepes vállalkozásokra, amelyek a kamarai rendszer nélkül nem tudnak majd tovább működni. A gazdasági kamarákról szóló törvény jövő év január elsején lép hatályba. (VRTV)
Pásztor István
gazdasági kamarák
törvény módosítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.