Ugrás a tartalomra
Pixabay

Márciusban 1000 kereskedőt alkalmaz a Lidl

2018.02.14
19:14
2018.02.14
19:19
Forrás
VajdaságMA
A Lidl vállalat idén több üzletet is nyit Szerbiában, ezért márciusban 1000 kereskedő foglalkoztatására ír ki pályázatot.

Martina Petrović, a Lidl szerbiai vállalati kommunikációs vezetője azt nyilatkozta a Beta hírügynökségnek, hogy márciusban Szerbia több városában is megnyitják a pályázatokat a kiskereskedelmi elárusítók számára, így több mint 1000 személyt tudnak majd foglalkoztatni. Kiemelte, motivált jelöltek jelentkezésére számítanak, akik osztják a vállalat által képviselt értékeket, vagyis a hatékonyságot, a dinamikusságot, a kedvességet és az igazságosságot. A kiválasztási folyamat egyszerű, hatékony és átlátható. Jó munkaközeget biztosítunk egy stabil, nemzetközi vállalatban, mondta Petrović. Az érdeklődők a vállalat honlapján, a karrier menüpont alatt (http://karijera.lidl.rs/sr/otvoreni-konkursi-347.htm) jelentkezhetnek.

kereskedő
Lidl
munkalehetőség

Most

13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.