Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Még ma jelentkezhetnek a munkáltatók az Első fizetésem programra

2022.09.22
08:00
Forrás
Tanjug
Ma jár le a jelentkezési határidő azon munkáltatók részére, akik részt szeretnének venni az Első fizetésem programban. A munkanélküliek október 3-ától jelentkezhetnek a programra.

A foglalkoztatási szolgálat nyilvántartásában szereplő munkanélküliek október 3-a és 31-e között jelentkezhetnek a programra, csak a 30 évnél fiatalabbakat vonják be a programba. November első felében összekötik a jelölteket a magánvállalkozókkal, a hónap második felében pedig a közvállalatokkal. Várhatóan decemberben teszik közzé a munkáltatók névsorát, majd megkötik a szerződéseket a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a munkaadó és a kiválasztott jelöltek között.

Első fizetésem

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.