Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Még ma lehet jelentkezni a 60 eurós állami támogatásra

2021.05.15
07:03
Forrás
Tanjug
Siniša Mali szerb pénzügyminiszter közösségi oldalán jelentette be, hogy már több mint négymillió személy regisztrált a járvány gazdasági hatásait enyhítő támogatásra.

Tegnap egyébként mintegy egymillió lakos kapta meg a pénz felét, a kifizetés pedig az elkövetkező időszakban is folyamatos lesz - tette hozzá Mali. A hatvan eurós összeg második felét, azaz a következő 30 eurót novemberben fizetik ki.

euró
támogatás
állami
Siniša Mali

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.