Ugrás a tartalomra
Meghívó
Pannon RTV

Megalakul a Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesülete

2018-02-27
10:16
2018-02-27
11:00
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesülete megalakulását jelentik be ma hivatalosan a Hotel Galleria Szálloda Szabadka termében, délután 16 órakor.

Beszédet mond Méhes Béla, a VFV elnöke, Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke, valamint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. A rendezvényen beszámolnak a VFV 2018-as évi tervezett programjairól, illetve kötetlen beszélgetésre, kapcsolatépítésre is lehetőség lesz.

Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesülete
megalakulás
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.