Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Megjelentek a mezőgazdasági pályázatok Topolyán

2021.10.14
22:16
2021.10.15
07:04
Forrás
Pannon RTV
Hogy kik és mire pályázhatnak, valamint hogy mi az újdonság az idei kiírásoknál, arról Kovács Viktor mezőgazdasággal megbízott községi tanácstag beszélt a Közügyekben.

Kovács Viktor: „Az idei évben hat pályázat lett kiírva: a piaci standok bérleteinek a társfinanszírozása, az állattenyésztőknek orvosi támogatásokra, valamint a méhészeknek szintén állatorvosi támogatásokra, illetve a méhatka bevizsgálására, különböző mézből készült termékeknek a bevizsgálására, hiteltámogatásokra, a kamatnak a támogatására, biztosításra, valamint a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges anyagoknak a beszerzésére.”

A hírháttérműsorban elhangzott beszélgetésből kiderül, hol és hogyan lehet benyújtani az igényléseket a támogatásra.

mezőgazdasági pályázatok
Topolya
Kovács Viktor

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.
07:40, Frissítve: 07:46

Véget ért az amatőr színjátszók találkozója

Véget ért Szajánban a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 25. Találkozója, amely a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Magyar Nemzeti Tanács nemzeti jelentőségű rendezvénye.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.