Ugrás a tartalomra
Pixabay/AshrafChemban

Megnevezték a Szerbiai Villanygazdaság felügyelőbizottságának új tagjait

2023.06.08
21:05
Forrás
Szerbiai RTV
Dubravka Đedović bemutatta a Szerbiai Villanygazdaság (EPS) felügyelőbizottságának új tagjait, és versenypályázat kiírására készül az új igazgató személyére vonatkozóan.

A szerb energetikai miniszter, aki egyben a kormány képviselője a Szerbiai Villanygazdaság részvényeseinek közgyűlésében, bemutatta az új felügyelőbizottsági tagokat, akik között norvég energetikai szakértők is vannak. Đedović elmondta, hogy nyilvános pályázatot kell kiírni az EPS új igazgatójának kinevezésére. Kiemelte, hogy a pályázat átlátható lesz, és minden érdeklődő részt vehet rajta. Az EPS felügyelőbizottságának új tagjai: Oluf Ulseth, Vladan Živanović, Per Sanderud, Dejan Ostojić, Hilde Baken, Igor Petković és Miodrag Ranković.

Dubravka Đedović
Szerbiai Villanygazdaság
EPS

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.