Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Megnyitották a batajnicai csomópontot

2021.04.07
12:26
2021.04.07
15:50
Forrás
Szerbiai RTV, Pannon RTV
Mától gyorsabban csatlakozhatnak az E-75-ös autópályához, illetve az elkerülőhöz a Batajnicán élők, ugyanis átadták azt az új csomópontot, ami közvetlen elérhetőséget biztosít az említett utakhoz.

A megnyitón részt vett Aleksandar Vučić is. A szerb államfő elmondta, a beruházás megkönnyíti a batajnicai, valamint a környékbeli települések lakóinak életét is. A csomópont összesen 3,5 kilométer hosszú. A beruházásra 9,6 millió eurót láttak elő, de 8,8 millió euróból valósult meg. Vučić szerint ez az első ilyen jellegű projekt, ami az előlátottnál kevesebb összegből, a megfelelő engedélyekkel és határidőn belül valósult meg.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Egy magasabb életszínvonalról van szó, illetve arról, hogy ha kiépítünk egy autópályát, és ha csak a központokat kötjük össze, amiből a Belgrád központjában élőknek van csak hasznuk, akkor nem csináltunk semmit. Az autópályákból és az utakból minden szerbiai polgárnak haszna kell, hogy legyen.”

Batajnica
csomópont
Aleksandar Vučić

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.

Népszerű