Ugrás a tartalomra
dinár,pénz

Mekkora lesz a minimálbér Szerbiában?

2018-08-21
22:18
Forrás
Tanjug
Erről folynak a tárgyalások az állam, a szakszervezetek és a munkáltatók között.

Siniša Mali pénzügyminiszter és Zoran Đorđević, a foglalkoztatási tárca vezetője a héten tárgyalt az érdekelt felekkel, és azt nyilatkozták, szeptember 15-ig megegyezésre jutnak. A minimálbér jelenleg óránként 143 dinár, vagyis havonta 24 ezer dinár körüli. A szakszervezetek havi 36 ezer dinárral lennének elégedettek.

minimálbér
egyeztetések

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.