Ugrás a tartalomra
King Vision

A Metal Shredder Hungary Kft. vajdasági székhelye Óbecse lesz

2021.04.07
12:52
2021.04.07
15:53
Forrás
Pannon RTV
Óbecsén épít újabb feldolgozó üzemet a magyar illetőségű Metal Shredder Hungary Kft. A projektet a magyar kormány is támogatja. A tervek szerint a beruházás első fázisában 20 dolgozót alkalmaznak majd.

Új üzemet épít a Metal Shredder Hungary Kft. Vajdaságban – jelentette be korábban Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter. A napokban a pontos helyszínt is bejelentették.

King Vision

Kiss Igor, elnök, KKT, Óbecse: „Egy hosszú egyeztetési folyamat végéhez értünk, így most már teljes bizonyossággal elmondhatjuk, hogy a Metal Shredder Hungary Kft. vajdasági székhelye Óbecse lesz. Ők egy másodlagos hulladékfeldolgozó vállalat, illetve egészen pontosan elektronikai és egészségügyi hulladékfeldolgozó cég, vezető a magyar piacon.”

King Vision

A magyar cég az 546 millió forintos beruházáshoz 325 millió forint magyar kormányzati támogatást kap. A gyárat Óbecsén a CBA üzletlánc üresen álló, Topolyai úton lévő üzlethelyiségében alakítják ki.

King Vision

Kiss Igor, elnök, KKT, Óbecse: „Amit még mindenképpen érdemes tudni róluk az az, hogy nem csak feldolgozásban gondolkodnak, hanem a kutatás-fejlesztési részlegüket is idehozzák, tehát érdekeltek a kutatás-fejlesztésben, az oktatásfejlesztésben és a hulladékfeldolgozásban, úgyhogy elszánt üzletemberek a környezetvédelem terén, és reméljük, hogy nagy sikerrel fognak járni Óbecsén.”

King Vision

Az épület felújítását augusztusban kezdi meg a cég, és várhatóan a jövő év első felében fejeződnek be a munkálatok. A beruházás első fázisában 20 dolgozót alkalmaznak majd.

Metal Shredder Hungary Kft.
Óbecse
Kiss Igor
gyár

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!