Ugrás a tartalomra

Szerbiai hús a Perzsa-öböl országaiban
2019-04-25; 09:39

A szerbiai marha-, bárány- és csibehús termelők május derekától a Perzsa-öböl országaiba szállíthatják termékeiket - jelentette be Branislav Nedimović mezőgazdasági miniszter.
Videó

Drágán indul az év a mezőgazdaságban
2019-04-07; 16:19

Még akkor is, ha a műtrágya és a vetőmagok ára nem változott tavaly óta. Ha mindent összevetünk a tavaszi beruházás mértéke jócskán meghaladja a sokévi átlagot – mondják a vajdasági gazdák.
Fotó Videó

Sárgulásnak indult a búza a szárazság miatt
2019-04-02; 17:29

A hetek óta tartó csapadékmentes időjárás hatására már 7-8 centiméter mélységben is száraz a termőtalaj Vajdaság legnagyobb részén. A termelők el vannak keseredve.

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.