Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Bőséges a kapor hozama
2021-06-10; 18:03

Elégedettek az idei terméshozammal a Zenta környéki kaportermesztők. A fűszernövény termesztése munkaigényes, de egyre jobban jövedelmez és kiszámíthatóbb gazdálkodást ígér.
Fotó

Áder: a magyar gazdáknak alkalmazkodni kell a környezet változásaihoz
2021-06-09; 17:38

2050-ig várhatóan kétmilliárddal nő a világ népessége, ami nagy kihívást jelent majd a mezőgazdaságnak, mivel egyre rosszabb minőségű talajon, egyre kevesebb vízből kell megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszert előállítani – emelte ki Áder János.
Fotó Videó

Hatalmas károkat okozhatnak a felelőtlen nomád juhászok
2021-05-06; 18:42

Hatalmas károkat okoznak a termelőink vetéseibe az úgynevezett nomád juhászok, ugyanis mások földjeire terelik az állatokat és az elpusztult tetemeket is ott hagyják a termőföldeken - mondta Fremond Árpád a parlament ülésén.

Most

17:32, Frissítve: 17:41

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.