Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Több pénz jut a mezőgazdaság támogatására
2018-12-15; 18:19

Jövőre hét milliárd dinárral több pénz jut a mezőgazdaság támogatására a köztársasági büdzséből mint idén, azaz összesen több mint 50 milliárd dinár.
Fotó Videó

Folyamatosan fejlesztik Temerin gazdaságát
2018-11-23; 21:48

Vállalkozók és mezőgazdasági termelők részére szervezett tanácskozást a temerini önkormányzat, amelyen a helyi gazdaság fejlődési lehetőségeit, a helyi és tartományi támogatásokat ismertették.
Fotó Videó

Jól jött az őszi vetésekre a héten lehullott csapadék
2018-11-22; 15:14

A napokban több hónap után esett eső térségünkben. A korábban bevetett árpa, búza, olajrepce fejlődése szempontjából létfontosságú volt a csapadék. Így kellőképpen megerősödhetnek a téli fagyok előtt.
Fotó Videó

A mezőgazdasági termelők örülnek a csapadéknak
2018-11-19; 16:01

A gépjárművezetők már kevésbé. Fokozottan figyelni kell a közlekedésben résztvevőknek. Az orvosok a réteges öltözködésre és a vitamindús táplálkozásra hívják fel a figyelmet.

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.