Ugrás a tartalomra
expoonline.rs

Mezőgazdasági napok Újvidéken

2021.05.14
13:27
2021.05.14
18:15
Forrás
expoonline.rs
Az esemény ingyenes, nem szükséges előzőleg bejelentkezni, csak abban az esetben, ha valaki szeretne részt venni a nyereményjátékon, ahol egy traktort lehet nyerni.

A járványhelyzet javulásával a tervek szerint szeptemberben megrendezhetik a Mezőgazdasági Vásárt az Újvidéki Vásár épületében, de addig is május 18-a és 21-e között online mezőgazdasági napokat tartanak az expoonline.rs weboldalon - tájékoztatnak a szervezők.

expoonline.rs

Gordana Knežević, az Újvidéki Mezőgazdasági Vásár marketingmenedzsere: „Tekintettel arra, hogy most májusban, még mindig nincs lehetőségünk az Újvidéki Mezőgazdasági Vásár megrendezésére úgy, ahogyan azt mi szeretnénk, az eredeti módon, ahogyan az eddig kinézett, szeptemberben tudjuk megszervezni. Ezt tervezzük, és erre készülünk, és reméljük, hogy jobb lesz a járványügyi helyzet. Amíg ez nem lehetséges, négy napot, május 18-a és 21-e között, elsősorban a támogatásokra szentelünk.”

nyeremény
traktor
Gordana Knežević

Most

23:32

Nem jutott döntőbe a szerb férfi röplabda-válogatott

A szerb válogatott az olaszokkal mérte össze tudását az Európa-bajnokság elődöntőjében, Katowicében. A mérkőzés rendkívül szoros volt. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, de kiváló játékuknak köszönhetően az olaszok nyertek 3:1-re.
19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.