Ugrás a tartalomra
expoonline.rs

Mezőgazdasági napok Újvidéken

2021.05.14
13:27
2021.05.14
18:15
Forrás
expoonline.rs
Az esemény ingyenes, nem szükséges előzőleg bejelentkezni, csak abban az esetben, ha valaki szeretne részt venni a nyereményjátékon, ahol egy traktort lehet nyerni.

A járványhelyzet javulásával a tervek szerint szeptemberben megrendezhetik a Mezőgazdasági Vásárt az Újvidéki Vásár épületében, de addig is május 18-a és 21-e között online mezőgazdasági napokat tartanak az expoonline.rs weboldalon - tájékoztatnak a szervezők.

expoonline.rs

Gordana Knežević, az Újvidéki Mezőgazdasági Vásár marketingmenedzsere: „Tekintettel arra, hogy most májusban, még mindig nincs lehetőségünk az Újvidéki Mezőgazdasági Vásár megrendezésére úgy, ahogyan azt mi szeretnénk, az eredeti módon, ahogyan az eddig kinézett, szeptemberben tudjuk megszervezni. Ezt tervezzük, és erre készülünk, és reméljük, hogy jobb lesz a járványügyi helyzet. Amíg ez nem lehetséges, négy napot, május 18-a és 21-e között, elsősorban a támogatásokra szentelünk.”

nyeremény
traktor
Gordana Knežević

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.