Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Mezőgazdasági próbaösszeírás lesz június derekán

2020-06-05
15:53
2020-06-05
15:59
Forrás
Vajma, Tanjug
Mezőgazdasági próbaösszeírást végeznek június 12-e és 19-e között Szerbiában.

A mostani a jövő évi mezőgazdasági összeírás előkészületeihez tartozik. A végrehajtáshoz alkalmazott összeírók kötelessége előzőleg elvégezni egy online tanfolyamot. A próbaösszeírás célja a küszöbönálló mezőgazdasági összeírás módszertanának véglegesítése, és az adatok bevitelére és küldésére készült applikáció tesztelése – közölte a statisztikai hivatal.

mezőgazdaság
próbaösszeírás
Szerbia
június
applikáció
módszertan
teszetlés

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.