Ugrás a tartalomra
Vajdasági Kormány

Mirović: Egész Vajdaságnak fontos a kínai Shandong Linglong beruházása

2019-03-31
14:54
2020-04-21
11:59
Forrás
Vajdasági RTV
Egész Vajdaság fejlődése szempontjából fontos a kínai Shandong Linglong nevű gumiabroncs-gyártó vállalat beruházása - jelentette ki Igor Mirović, tartományi kormányfő.

A tartományi kormányfő hozzátette, a beruházás nem csak munkahelyeket teremt, hanem Nagybecskerek és Vajdaság költségvetésének is jót tesz. Igor Mirović elmondta, arra számít, hogy Vajdaságban tovább csökken a munkanélküliség, valamint tovább emelkednek a fizetések, amelyek átlaga jelenleg több mint 50 ezer dinár. Amennyiben folytatjuk a korábbi infrastrukturális befektetéseket és a gazdaság erősítését, akkor tovább emelkedik az életszínvonal – olvasható a tartományi kormány elnökének közleményében. 

Nagybecskerek
Shandong Linglong
Igor Mirović
Vajdaság

Most

10:35

Kilenc új fertőzött Magyarországon

Kilenccel, 4183-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, és az elmúlt 24 órában senki nem halt bele a fertőzésbe - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.
09:01

Hétfőn nyit újra a Louvre

Hétfőn nyit újra a párizsi Louvre, amely március közepén zárt be a koronavírus-járvány miatt. A világ leglátogatottabb múzeuma szigorú egészségügyi előírások mellett fogadja ismét a látogatókat.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.