Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Mirović: Vajdaság széles körű befektetési lehetőségekkel rendelkezik

2019-05-14
16:35
Forrás
Pannon RTV
Vajdaság széles körű befektetési lehetőségekkel rendelkezik – jelentette ki Igor Mirović. A tartományi kormányelnök ma öt szomszédos ország gazdasági kamaráját fogadta.

A szerbiai és vajdasági szakemberek mellett képviselők érkeztek a Boszniai Szerb Köztársaságból, Montenegróból és Észak-Macedóniából is. A résztvevők a régió gazdasági lehetőségeiről, valamint az országok együttműködésének fejlesztéséről tárgyaltak.

Igor Mirović
Vajdaság

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.