Ugrás a tartalomra

Módosul Szerbia idei költségvetése

2019-10-07
15:52
2019-10-07
15:59
Forrás
N1
Elfogadta a szerbiai köztársasági parlament a költségvetés módosításáról szóló javaslatot. A büdzsémódosítás az idei évre vonatkozik.

Erre azért volt szükség, hogy lehetővé váljon az állami szektorban dolgozók fizetésének nyolc és tizenöt százalék között mozgó emelése. Emellett egyebek között módosult az építésügyi, a szociálisügyi, valamint az oktatási minisztérium költségvetése is, több pénz áll rendelkezésükre. A többletet a tervek szerint útépítésre, nagyberuházásokra költik majd a bér- és nyugdíjemelés mellett.

költségvetés
köztársasági parlament

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.