Ugrás a tartalomra

Módosul Szerbia idei költségvetése

2019-10-07
15:52
2019-10-07
15:59
Forrás
N1
Elfogadta a szerbiai köztársasági parlament a költségvetés módosításáról szóló javaslatot. A büdzsémódosítás az idei évre vonatkozik.

Erre azért volt szükség, hogy lehetővé váljon az állami szektorban dolgozók fizetésének nyolc és tizenöt százalék között mozgó emelése. Emellett egyebek között módosult az építésügyi, a szociálisügyi, valamint az oktatási minisztérium költségvetése is, több pénz áll rendelkezésükre. A többletet a tervek szerint útépítésre, nagyberuházásokra költik majd a bér- és nyugdíjemelés mellett.

költségvetés
köztársasági parlament

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.