Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Momirović: a cél a 4 milliárd eurós árucsere-forgalom

2023.02.07
14:46
2023.02.07
15:52
Forrás
Pannon RTV
A Szerbia és Magyarország közötti kereskedelmi forgalom növelése fontos cél a jövőben is - mondta Tomislav Momirović szerb kereskedelmi miniszter a Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel folytatott találkozóján.

Szerbia kereskedelmi partnerei között Magyarország tavaly az ötödik helyen állt 3,65 milliárd euróval. Az exportot illetően pedig a negyedik helyen zárt 1,5 milliárd euróval - mutatott rá Momirović. A szerb kereskedelmi miniszter kiemelte, a cél, hogy a két ország között az árucsere-forgalom összege elérje a 4 milliárd eurót.

Tomislav Momirović
Szijjártó Péter
Magyarország
Szerbia

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.