Ugrás a tartalomra
Pixabay/rawpixel/illusztráció

Nem érdekli Sargentini jelentése a befektetőket

2018-09-14
14:02
2018-09-14
14:08
Forrás
hirado.hu
Egyáltalán nincs hatása a magyar gazdaságra a Judith Sargentini által jegyzett, szerdán megszavazott jelentés – vélik egyes magyar szakértők.

A befektetők ugyanis a gazdasági környezetet veszik figyelembe egy országnál, a jelentés viszont egyértelműen politikai indíttatású. A forint árfolyamát sem sikerült megingatni. A szakemberek megerősítették: nem látni olyan jeleket, amelyek alapján feltételezhető lenne, hogy a Sargentini-jelentés elriasztaná a működő tőke beáramlását vagy, hogy a már meglévő, illetve tervezett beruházások emiatt ne valósulnának meg.

Judith Sargentini
Sargentini-jelentés
Magyarország

Most

19:54, Frissítve: 20:21

Haradinaj: A vámtarifák maradnak

A Szerbiából származó árura kivetett vámtarifák mindaddig érvényben maradnak, amíg nem születik egy mindent átfogó, kölcsönös megállapodás Koszovó elismeréséről - jelentette ki Ramush Haradinaj.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.