Ugrás a tartalomra
Pixabay/rawpixel/illusztráció

Nem érdekli Sargentini jelentése a befektetőket

2018-09-14
14:02
2018-09-14
14:08
Forrás
hirado.hu
Egyáltalán nincs hatása a magyar gazdaságra a Judith Sargentini által jegyzett, szerdán megszavazott jelentés – vélik egyes magyar szakértők.

A befektetők ugyanis a gazdasági környezetet veszik figyelembe egy országnál, a jelentés viszont egyértelműen politikai indíttatású. A forint árfolyamát sem sikerült megingatni. A szakemberek megerősítették: nem látni olyan jeleket, amelyek alapján feltételezhető lenne, hogy a Sargentini-jelentés elriasztaná a működő tőke beáramlását vagy, hogy a már meglévő, illetve tervezett beruházások emiatt ne valósulnának meg.

Judith Sargentini
Sargentini-jelentés
Magyarország

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.