Ugrás a tartalomra
Pixabay/rawpixel/illusztráció

Nem érdekli Sargentini jelentése a befektetőket

2018-09-14
14:02
2018-09-14
14:08
Forrás
hirado.hu
Egyáltalán nincs hatása a magyar gazdaságra a Judith Sargentini által jegyzett, szerdán megszavazott jelentés – vélik egyes magyar szakértők.

A befektetők ugyanis a gazdasági környezetet veszik figyelembe egy országnál, a jelentés viszont egyértelműen politikai indíttatású. A forint árfolyamát sem sikerült megingatni. A szakemberek megerősítették: nem látni olyan jeleket, amelyek alapján feltételezhető lenne, hogy a Sargentini-jelentés elriasztaná a működő tőke beáramlását vagy, hogy a már meglévő, illetve tervezett beruházások emiatt ne valósulnának meg.

Judith Sargentini
Sargentini-jelentés
Magyarország

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Traktor

Útlezárást szerveznek június 11-én, hétfőn

A Szerbiai Termelők Független Társulása egy órás figyelmeztető útlezárást szervez június 11-én, hétfőn reggel 8 óra 30 perckor. A megmozdulást az üzemanyag magas ára miatti elégedetlenség váltotta ki.