Ugrás a tartalomra
Pixabay/rawpixel/illusztráció

Nem érdekli Sargentini jelentése a befektetőket

2018-09-14
14:02
2018-09-14
14:08
Forrás
hirado.hu
Egyáltalán nincs hatása a magyar gazdaságra a Judith Sargentini által jegyzett, szerdán megszavazott jelentés – vélik egyes magyar szakértők.

A befektetők ugyanis a gazdasági környezetet veszik figyelembe egy országnál, a jelentés viszont egyértelműen politikai indíttatású. A forint árfolyamát sem sikerült megingatni. A szakemberek megerősítették: nem látni olyan jeleket, amelyek alapján feltételezhető lenne, hogy a Sargentini-jelentés elriasztaná a működő tőke beáramlását vagy, hogy a már meglévő, illetve tervezett beruházások emiatt ne valósulnának meg.

Judith Sargentini
Sargentini-jelentés
Magyarország

Most

09:14, Frissítve: 09:48

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.
07:41, Frissítve: 10:05

Kisebbségi média, mint kulturális örökség

Európa 5 országából érkeztek idén vendégek a kisebbségi és helyi média második európai konferenciájára. A tanácskozás a Heror Media Pont és a Magyar Szó Lapkiadó közös szervezésében valósul meg.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.