Ugrás a tartalomra

Nem lesz többé Hey-Ho?

2012.09.05
11:31
Bedőlt a magyar gyümölcslépiac egyik meghatározó szereplője
Bedőlt a magyar gyümölcslépiac egyik meghatározó szereplője. Felszámolják ugyanis a Hey-Ho üdítők gyártóját, az Első Magyar Gyümölcsfeldolgozó és Gyümölcslégyártó Zártkörű Részvénytársaságot. Több milliárd forintos adóssága van, májusban került csődvédelem alá, tegnap pedig végleg bedőlt, mivel a második csődegyezségi eljárás is kudarcba fulladt. A gyümölcslégyártó megszűnése a cég székhelyének otthont adó települést, Érsekhalmát is tönkreteheti. Adóbevételének 60, költségvetésének 40 százalékát adta a Hey-Ho gyártója. Az év végéig akár fizetésképtelenné is válhat a település.
csőd
Hey-Ho
gyümölcslé

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.