Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Nemzetközi elismerésben részesült a Perfect Vision szemészeti magánklinika

2019-03-27
14:12
2019-03-27
18:21
Forrás
Pannon RTV
A díjat ma mutatták be a szabadkai cég székhelyén.

A horvátországi Dubrovnikban március 23-án megrendezett konferenciára Közép- és Dél-Európa legsikeresebb vállalkozásait hívták meg a szervezők. A szabadkai Perfect Vision a Stvaratelji za stoljeća elismerést, vagyis az elkövetkező század meghatározó vállalkozásainak járó kitüntetést kapta.

Anja Vujčić, marketing menedzser, Perfect Vision, Szabadka: „A független nemzetközi bizottság Közép- és Délkelet-Európa 58 legjobb vállalkozását választotta ki, amelyek között hét díjat osztott három alkategóriában. A Perfect Vision különdíjat kapott Közép- és Délkelet-Európa 2018-as vállalkozásfejlesztési kategóriában.”

A díjnak nem csak presztízs értéke van, hiszen rengeteg tapasztalattal tértek haza Szabadkára.

Dr. Branka Ivošević, szemész, Perfect Vision, Szabadka: „Ezen a konferencián lehetőségünk volt megosztani a tapasztalatainka
t a régió vállalkozóival, valamint új ötleteket és javaslatokat is hallhattunk. Számos új partneri kapcsolatot létesítettünk, amelyek segítenek abban, hogy pácienseink számára a legminőségesebb ellátást biztosítsák.”

A szabadkai Perfect Vision már 10 éve fogadja a látásproblémákkal küzdőket. 33 ország szemészeti adatbázisának tapasztatait felhasználva, évente több elismert specialistával is közösen dolgoznak az újvidéki, illetve a belgrádi klinikai központból.

gazdas
Perfect Vision
szemészet

Most

18:42, Frissítve: 18:49

Szalonnavásárt tartottak Ferenchalmon

Az eseményen húsfeldolgozással foglalkozó magánszemélyek és vállalatok állították ki portékájukat. A bírálóbizottság 300 szalonnaminta közül választotta ki a legjobbat.
15:37, Frissítve: 15:42

5 nap alatt 25 ezer bírság

Egyelőre így áll a hétfőn kezdődött fokozott közúti ellenőrzési akció Szerbiában. A szabálysértések java részét gyorshajtás, ittas vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztása tette ki.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.