Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Nemzetközi elismerésben részesült a Perfect Vision szemészeti magánklinika

2019-03-27
14:12
2019-03-27
18:21
Forrás
Pannon RTV
A díjat ma mutatták be a szabadkai cég székhelyén.

A horvátországi Dubrovnikban március 23-án megrendezett konferenciára Közép- és Dél-Európa legsikeresebb vállalkozásait hívták meg a szervezők. A szabadkai Perfect Vision a Stvaratelji za stoljeća elismerést, vagyis az elkövetkező század meghatározó vállalkozásainak járó kitüntetést kapta.

Anja Vujčić, marketing menedzser, Perfect Vision, Szabadka: „A független nemzetközi bizottság Közép- és Délkelet-Európa 58 legjobb vállalkozását választotta ki, amelyek között hét díjat osztott három alkategóriában. A Perfect Vision különdíjat kapott Közép- és Délkelet-Európa 2018-as vállalkozásfejlesztési kategóriában.”

A díjnak nem csak presztízs értéke van, hiszen rengeteg tapasztalattal tértek haza Szabadkára.

Dr. Branka Ivošević, szemész, Perfect Vision, Szabadka: „Ezen a konferencián lehetőségünk volt megosztani a tapasztalatainka
t a régió vállalkozóival, valamint új ötleteket és javaslatokat is hallhattunk. Számos új partneri kapcsolatot létesítettünk, amelyek segítenek abban, hogy pácienseink számára a legminőségesebb ellátást biztosítsák.”

A szabadkai Perfect Vision már 10 éve fogadja a látásproblémákkal küzdőket. 33 ország szemészeti adatbázisának tapasztatait felhasználva, évente több elismert specialistával is közösen dolgoznak az újvidéki, illetve a belgrádi klinikai központból.

gazdas
Perfect Vision
szemészet

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.