Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás Újvidéken májusban

2019-04-18
16:22
2019-04-18
19:44
Forrás
Pannon RTV
Hatvan országból 1500 kiállítót várnak. A partnerország Olaszország.

540 ezer euróba kerül a legdrágább kombájn, 360 ezerbe a legdrágább traktor a májusi Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon – hangzott el az eseménnyel kapcsolatos sajtótájékoztatón. Délkelet-Európa legnagyobb agrárrendezvényét május 11-e és 17-e között tartják Újvidéken. A szervezők hatvan országból 1500 résztvevőt várnak, akik az agráriumban elért legújabb vívmányokat ismertetik a termelőkkel és a termelésszervezőkkel. Több konferencia, tanácskozás és üzleti fórum is lesz. Az idei vásár partnerországa Olaszország, míg a baráti ország szerepét Tunézia vállalta el – mondta Boris Nadlukač ügyvezető igazgató.

Boris Nadlukač, ügyvezető igazgató, Újvidéki Vásár:

„A külföldi országok az utóbbi években nagy érdeklődést mutatnak a mezőgazdasági kiállításon való részvételre, így most ezzel a két partnerrel ezt sikerül megpecsételnünk, és reméljük, hogy a jövőben is rendszeres kiállítóink lesznek. Amikor a mezőgazdasági gépekről van szó, ami a mostani sajtótájékoztató fő témája, el kell mondani, hogy 35 ezer négyzetmétert szántunk ennek a részlegnek, így igazi csalinak számít a látogatóknak. Köszönve a mezőgép-forgalmazók egyesületének és a tagjainak, a látogatók azokat a legkorszerűbb gépeket tekinthetik meg, amelyek a világ vezető kiállításain már bemutatásra kerültek.”

Újvidék
Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás
Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár
Boris Nadlukač

Most

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.