Ugrás a tartalomra
Pixabay

Nincs meghatározva, hogy meddig lehet felvenni a 100 eurós támogatást

2020-05-29
13:54
Forrás
Tanjug
Nem kell aggódni, az összeg biztonságban van.

Nincs meghatározva, hogy meddig lehet felvenni a szerb állam által biztosított 100 eurós egyszeri segélyt - írja a B92. A pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint a polgároknak nem kell aggódniuk, az összeg biztonságban van, a pénzfelvételt követően pedig a számlát minden külön költség nélkül megszüntetik, amennyiben azt külön erre a célra nyitották. A bankszámláról személyigazolvánnyal lehet felvenni a támogatást. A 100 eurós egyszeri segélyt június 5-ig lehet igényelni. 

100 euró
támogatás

Most

12:54, Frissítve: 13:00

Egyenruháknak örülhettek a törökfalui kis tűzoltók

Az adai Duga civil szervezet több éve végzi segítő munkáját a községben. A németországi Csilla von Boeselager Alapítvány képviseletében most a Törökfalui Önkéntes Tűzoltó Testület fiataljait örvendeztették meg egyenruhákkal.
12:13

Vajdaságban kevesebb az új koronavírusos eset

254 új koronavírusos esetet vettek nyilvántartásba a tartomány területén az elmúlt 24 órában - tájékoztat a Vajdasági Közegészségügyi Intézet. Ez csökkenést jelent a tegnapi adatokhoz képest, amikor 378 koronavírusos személyt regisztráltak.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.