Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Női vállalkozók egyesülete alakult Temerin községben

2022.12.02
18:17
2022.12.02
18:34
Forrás
Pannon RTV
A szervezetet az önkormányzat mellett a Szerbiai Gazdasági Kamara támogatja.

A Vajdaságban működő vállalatok 30 százaléka női kézben van, Temerin községben ez közel 40 százalékot tesz ki. A gazdasági kamara felismerte, hogy a női vállalkozói tevékenység erőteljes új munkahelyteremtő forrás, és nagy fejlődési lehetőség az ország számára. A jövőbeni tervek között számos pénzügyi támogatás és képzési lehetőség szerepel a női vállalkozók részére.

női
vállalkozó
Temerin

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.