Ugrás a tartalomra
Pixabay

A nők innovációs vállalkozását támogatja Újvidék

2018-10-25
12:09
2018-10-25
12:24
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot írt ki a nők innovációs vállalkozásának támogatására Újvidék Város. A vissza nem térítendő eszközökre november 6-ig azok a mikro- és kis vállalkozások pályázhatnak, amelyek alapítói nők.

Pályázatot írt ki a nők innovációs vállalkozásának támogatására Újvidék Város. A vissza nem térítendő eszközök odaítélésére 15 millió dinárt biztosított az innovációs technológiai fejlesztési minisztérium.

A pályázók egyszeri, legfeljebb 600.000 dinár támogatásra jogosultak, míg az internetes prezentációra maximum 200.000 dinár igényelhető.

Az eszközökre azok a mikro- és kis vállalkozások pályázhatnak, amelyek alapítói nők és a tulajdonjog érték legalább 51 %-a a nevükön van, valamint vállalkozásukat 2016. december 31-ig jegyezték be a Város területén. Egy gazdasági személy csak egy pályázati kérvényt nyújthat be 2018. november 6-áig.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információt a www.novisad.rs, illetve a www.privredans.rs honlapon találnak.

Újvidék
pályázat
nők innovációs vállalkozása

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.