Ugrás a tartalomra
Pixabay

A nők innovációs vállalkozását támogatja Újvidék

2018-10-25
12:09
2018-10-25
12:24
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot írt ki a nők innovációs vállalkozásának támogatására Újvidék Város. A vissza nem térítendő eszközökre november 6-ig azok a mikro- és kis vállalkozások pályázhatnak, amelyek alapítói nők.

Pályázatot írt ki a nők innovációs vállalkozásának támogatására Újvidék Város. A vissza nem térítendő eszközök odaítélésére 15 millió dinárt biztosított az innovációs technológiai fejlesztési minisztérium.

A pályázók egyszeri, legfeljebb 600.000 dinár támogatásra jogosultak, míg az internetes prezentációra maximum 200.000 dinár igényelhető.

Az eszközökre azok a mikro- és kis vállalkozások pályázhatnak, amelyek alapítói nők és a tulajdonjog érték legalább 51 %-a a nevükön van, valamint vállalkozásukat 2016. december 31-ig jegyezték be a Város területén. Egy gazdasági személy csak egy pályázati kérvényt nyújthat be 2018. november 6-áig.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információt a www.novisad.rs, illetve a www.privredans.rs honlapon találnak.

Újvidék
pályázat
nők innovációs vállalkozása

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.