Ugrás a tartalomra
Pixabay

A nők innovációs vállalkozását támogatja Újvidék

2018-10-25
12:09
2018-10-25
12:24
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot írt ki a nők innovációs vállalkozásának támogatására Újvidék Város. A vissza nem térítendő eszközökre november 6-ig azok a mikro- és kis vállalkozások pályázhatnak, amelyek alapítói nők.

Pályázatot írt ki a nők innovációs vállalkozásának támogatására Újvidék Város. A vissza nem térítendő eszközök odaítélésére 15 millió dinárt biztosított az innovációs technológiai fejlesztési minisztérium.

A pályázók egyszeri, legfeljebb 600.000 dinár támogatásra jogosultak, míg az internetes prezentációra maximum 200.000 dinár igényelhető.

Az eszközökre azok a mikro- és kis vállalkozások pályázhatnak, amelyek alapítói nők és a tulajdonjog érték legalább 51 %-a a nevükön van, valamint vállalkozásukat 2016. december 31-ig jegyezték be a Város területén. Egy gazdasági személy csak egy pályázati kérvényt nyújthat be 2018. november 6-áig.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információt a www.novisad.rs, illetve a www.privredans.rs honlapon találnak.

Újvidék
pályázat
nők innovációs vállalkozása

Most

23:20

Kétszettes győzelmet aratott Đoković

Novak Đoković szerb teniszező 7:6, 6:2 arányban nyert a horvát Marin Čilić ellen a londoni ATP-világbajnokságon. Đoković a szombati elődöntőben Kevin Andersonnal találkozik.
22:56, Frissítve: 23:01

Megbénulhat Franciaország

Kiszámíthatatlan az üzemanyag adójának emelése ellen Franciaországban szombat reggel kezdődő spontán tiltakozó megmozdulás mérete: az úgynevezett sárgamellényesek 1500 helyszínre hirdettek útzárlatot.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.