Ugrás a tartalomra
Pixabay

Nőtt a banki ügyfelek panaszainak száma

2019-11-20
22:43
Forrás
Tanjug
A hitelekkel és a fizetőkártyákkal kapcsolatban merültek fel gondjaik a polgároknak.

Tizenkét százalékkal több lakossági panasz érkezett be az év első kilenc hónapjában a Szerb Nemzeti Bankhoz az elmúlt öt év átlagához képest. A polgárok összesen csaknem 1500 panaszt nyújtottak be a pénzintézetek működésével kapcsolatban. A kifogások több mint fele a biztosító társaságok, mintegy 46 százaléka pedig a bankok munkájára vonatkozott. A legtöbb gondjuk az autó- és az ingatlanbiztosításokkal akadt a lakosoknak. A bankok esetében a hitelekkel és a fizetőkártyákkal kapcsolatos panaszok voltak többségben. Ez utóbbiból 691 érkezett be a központi bankhoz, a vizsgálatok után viszont csak 129-et tartottak megalapozott panasznak.

bank
pénzintézet
biztosítás
panasz
Szerb Nemzeti Bank

Most

15:16, Frissítve: 15:25

Szigorítások Újvidéken

Szigorításokat vezetett be az újvidéki válságstáb. A vendéglátóipari létesítmények nyitvatartási idejét reggel 6 és este 11 óra közé korlátozzák. Tilos ünnepségek és rendezvények szervezése.
14:12, Frissítve: 14:31

Online térbe költöznek a VM4K eseményei

Online térben lesz elérhető a szabadkai VM4K csütörtök esti koncertje és a Top 10 elnevezésű kamasztábor - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a központ.
13:16, Frissítve: 13:34

Szabadkára került a Balkán Kulcsa

Mórahalmon ma ünneplik Szerbia napját. Pontosan egy éve ezen a napon nyílt meg a Kolo Szerb Kulturális Központ. Ez alkalomból sor került a Balkán kulcsa szimbolikus, virtuális átadására.

Népszerű

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.