Ugrás a tartalomra
facebook/Promenada

November közepén nyílik meg a Promenada Újvidéken

2018.10.18
19:15
2018.10.18
19:27
Forrás
Magyar Szó, novisad.com
A Promenada, vagyis Sétány bevásárlóközpont alapjaiban rengeti majd meg az újvidékiek bevásárlási, aktivitási programjait. Számos kereskedés foglalt már helyet magának az épületben.

Az új, szarkofágszerű épület hatalmas, a bele tervezett aktivitások is elképesztő méretűek. Éttermek, bárok, boltok sorozata, mozi, tekepálya, kosárlabdapálya, játszótér és számos más szolgáltatás várja majd az odalátogatókat.

Az európai viszonylatban is gigantikusnak számító üzletközpont teljes beruházása több mint 100 millió eurót tesz ki.

Promenada
Újvidék
bevásárlóközpont

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.