Ugrás a tartalomra

Olcsóbb lesz az étolaj is

2012.10.16
07:50
Az étolaj literenkénti kiskereskedelmi ára 15-20 dinárral lesz olcsóbb Szerbiában
Az étolaj literenkénti kiskereskedelmi ára 15-20 dinárral lesz olcsóbb Szerbiában. Ez a termelési árak csökkenésének és a kereskedelmi marzsa maximalizálásának köszönhető – mondta Rasim Ljajić kormányfőhelyettes, kül- és belkereskedelmi miniszter. A tárca a termelőkkel abban egyezett meg, hogy 3-tól 10 százalékkal csökkentik az áraikat. A kormány következő ülésén várhatóan elfogadja azt a határozatot is, amellyel a kereskedők maximális hasznát az eddigi 10-ről 5 százalékra csökkentik. (VRTV)
étolaj
olcsóbb

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.