Ugrás a tartalomra

Online cégbejegyzés Szerbiában

2021.10.17
09:17
2021.10.17
09:24
Forrás
Közlemény, Magyar Szó
Online lehet bejegyeztetni a jövő évtől a gazdasági társaságokat Szerbiában, a cégalapítóknak többé nem kell sorban állniuk.

Az elektronikus bejelentés az APR-nél, a Gazdasági Nyilvántartási Ügynökségnél már most működik a vállalkozók és a Kft.-k esetében, januártól pedig már a többi vállalatalapító is megteheti ugyanezt. Nem csak a bejegyeztetés lesz online, hanem az adatok változtatása és törlése is. Idén, az év első kilenc hónapjában az újonnan bejegyzett cégek 8-10 százaléka az eRegistracija elnevezésű platformon keresztül alapított céget. Az online vállalatalapításért kevesebbet kell fizetni, mint a papíralapúért.

online
cégbejegyzés
eRegistracija

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű