Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Online tartják meg az újvidéki mezőgazdasági kiállítást

2020-12-05
11:24
Forrás
sajam.net
Az online térben rendezik meg a 83. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítást Újvidéken. A rendezvényt december 14-e és 18-a között követhető a www.expoonline.rs címen.

Eddig 130 hazai és külföldi résztvevő jelezte részvételi szándékát, akik az ágazati újdonságokat ismertetik az érdeklődőkkel. Idén is lesznek vásári akciók és árengedmények, a regisztráció az esemény követéséhez ingyenes. 

Az állatkiállításon harminc szerbiai gazdaságból 150 jószágot mutatnak be, szarvasmarhákat, juhokat, lovakat és más állatokat is. Szakmai találkozókra és tapasztalatcserére is sor kerül a gazdák között. 

Nyereményjáték is lesz, amelynek főnyereménye egy traktorra akasztható kasza. Bővebb információ a www.sajam.net oldalon található. 

Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás
Újvidék
online

Most

16:09, Frissítve: 16:16

Az 1942-es hideg napokra emlékeztek Újvidéken

Újvidéken megemlékeztek a 79 évvel ezelőtti hideg napok áldozatairól. A központi rendezvényt a Dunai rakparton, a Család nevet viselő emlékműnél tartották. Politikusok, polgárok és az áldozatok leszármazottai is lerótták kegyeletüket.
15:38, Frissítve: 15:46

Hétfőtől visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
15:07, Frissítve: 15:12

Selyemkiállítás Szabadkán

Selyemkompozíciók és selyemszobrok - ezek tekinthetőek meg A világ története: Utolsó fejezet című kiállításon Szabadkán. A művészpáros, Vana Urošević és Zoran Todović selyemből készült műalkotásainak március elejéig ad otthont a Kortárs Galéria.
14:46, Frissítve: 16:20

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.