Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Öntözés, jégvédelem, kapcsolható eszközök - Támogatások mezőgazdasági termelőknek

2022.11.15
21:59
Forrás
Pannon RTV
Egy gazdaság sikeres termeléséhez elengedhetetlen a fejlődés. Ezért is fontos, hogy a termelők támogatásokban részesüljenek, és megfelelő feltételekkel rendelkező pályázatok közül válasszanak.

A tartományi mezőgazdasági titkárság által kiírt támogatási programok közül Magyarkanizsa község területén a kapcsolható eszközök és az öntözőrendszerek megvásárlása iránt volt a legnagyobb kereslet.

A Közügyekben Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes beszélt az idei pályázatok megvalósulásáról és a jövő évi tervekről.

mezőgazdaság
termelő
támogatás
Öntözés
jégvédelem
kapcsolható eszközök
Ótott Róbert

Most

20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.