Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Öt járművet vett a horgosi Tisza Menti Vízművek Kft.

2021.02.03
12:48
2021.02.03
19:17
Forrás
Pannon RTV
Két platós kisteherautó, egy kombi, egy kombinált rakodógép, valamint egy billenőkocsis kamion került a vállalathoz. A munkagépek a cég kivitelezési munkálatai során bizonyulnak majd hasznosnak.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A horgosi Tisza Menti Vízművek Kft. az ivóvíz és a szennyvíz elvezetésével foglalkozik. Bevételük nagy része a vízhálózatok kiépítéséből származik. Az újításra a korszerű munkavégzés miatt volt szükség.

Dušan Glišić, a Tisza Menti Vízművek Kft. igazgatója: „Olyan helyzetbe kerültünk, hogy az erőgépeink és a kotrógépeink is 15-18 ezer munkaórát dolgoztak már, ami állandó javításokkal és hatalmas költségekkel jár, ez pedig természetesen hatással van a teljesítőképességre és a hatékonyságra, valamint a vállalat üzleti eredményére is. Ezeknek a járműveknek a megvásárlásával nagy mértékben tudjuk növelni a cég teljesítményét, ezáltal csökkenthetjük a költségeket, emellett pedig a munkahelyi körülményeken is javítani tudunk.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Két platós kisteherautó, egy kombi, egy kombinált rakodógép, valamint egy billenőkocsis kamion került a vállalathoz.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: „Erről az öt járműről beszélünk, ami mögöttem van, ami különböző szükségleteit elégíti ki a terepen dolgozó munkásoknak, legyenek azok akár a munkások szállítására alkalmas járművek vagy éppen a földmunkálatok elvégzésére alkalmas járművek.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A beruházás értéke közel 200 ezer euró, amelynek egy részét a közvállalat költségvetéséből finanszírozták, a hiányzó összeget pedig lízingből biztosították.

Horgos
Tisza Menti Vízművek
jármű
vásárlás
Fejsztámer Róbert
Dušan Glišić

Most

12:20

Mentsük meg a méheket és a gazdákat!

Összegyűlt a kellő számú, 15 ezer 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!