Ugrás a tartalomra
Pixabay/StartupStockPhotos

Pályázat női vállalkozóknak

2023.03.29
17:19
Forrás
Pannon RTV
Idén is támogatja a női vállalkozókat a Tartományi Kormány. Az érintettek gépek és felszerelések vásárlására, számítógépekre, szoftverekre, valamint innovációs, digitalizációs fejlesztésre is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.

A program teljes kerete 8 és félmillió dinár, 15 százalékkal több, mint az előző körben volt. Branko Ćurčić, a Tartományi Kormány alelnöke a pályázattal kapcsolatos sajtótájékoztatón hangsúlyozta, céljuk a nők pozíciójának erősítése, önállósodásuk segítése. Hozzátette: tavalyi pályázatuk sikerrel zárult, a teljes keretet felhasználták. A pályázók a gépek és felszerelések esetében maximum 250 ezer dinárt, számítástechnikai eszközök esetében 120 ezer dinárt, a szoftverek és szolgáltatások vonatkozásában pedig legfeljebb 150 ezer dinárt igényelhetnek. A jelentkezési határidő április 18-a.

tartományi kormány
Branko Ćurčić
női vállalkozó
támogatás

Most

13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű