Ugrás a tartalomra
Pixabay/6689062

Pásztor István: Biztatóan alakulnak a gazdasági mutatók

2021.12.01
18:24
Forrás
Pannon RTV
Vajdaságban az idegenforgalom például sokkal jobban teljesített idén mostanáig, mint az előző év ugyanezen időszakában.

Biztatók az év első tíz hónapjának gazdasági mutatói az előző év azonos időszakához képest - írta Facebook-oldalán Pásztor István. A VMSZ elnöke az országos szintű mutatók kapcsán hozzátette, 2021 januárja és októbere között 7,7 százalékos volt a gazdasági növekedés, a mezőgazdaságé pedig 18,5 százalékos. A vajdasági gazdasági mutatók az év ugyanezen szakaszában pedig a következőképpen alakultak: az ipari teljesítmény 4,7, a kiskereskedelem 11,4, az idegenforgalom pedig 52,2 százalékkal növekedett.

gazdaság
gazdasági mutató
Vajdaság
Szerbia
Pásztor István

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.