Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A pénztárcát is kímélik a hibrid taxik Óbecsén

2022.05.11
10:17
Forrás
Pannon RTV
Tavaly év végén Vajdaságban elsőként Óbecsén kerültek forgalomba egy taxistársaság hibrid autói.

A korszerű és környezetbarát járművek károsanyagkibocsátása 35 százalékkal alacsonyabb, mint a hagyományos autóké. A taxis cég szolgáltatásai is nyugati színvonalúak.

Pannon RTV

A Crveni Taxi Vajdaság területén Újvidéken, Verbászon és Kúlán is működik, de pár hónappal ezelőtt Óbecsén kerültek forgalomba a cég első hibrid autói. Az óbecsei e-taxik 24 órás szolgáltatást nyújtanak.

Pannon RTV

Az e-taxik a város több pontján, de Bácsfölváron és Péterrévén is posztolnak. A környezetvédelmi szempontok mellett az utasok biztosítása és biztonsága is fontos a cégnek.

Pannon RTV

A Crveni Taxi jelenleg 12 autót üzemeltet a község területén, de hamarosan további két jármű érkezik a flottájukba.

A taxis cég azt tervezi, hogy még az idei évben megvásárolja az első elektromos autót is, amely semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. A környezetkímélés mellett az óbecseiek a pénztárcájukat is kímélik az e-taxik igénybevételével.

taxi
hibrid autó
hibrid

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.