Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Péterrévére került a függesztett rövid tárcsa

2020.08.20
16:54
2020.08.21
18:33
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Szó mezőgazdasági melléklete, a Magvető minden tavasszal élőújság-sorozatot indít, és gazdag nyereményjátékkal is kedveskedik olvasóinak. Az idén egy függesztett rövid tárcsa volt a fődíj.
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Nagy az öröm a péterrévei Csányi családban, ők nyerték meg a Magyar Szó mezőgazdasági melléklete, a Magvető nyereményjátékának fődíját, a függesztett rövid tárcsát. Csányiéknak van egy kis földje, régi tárcsájuk már rá is szolgált a cserére. A legjobban talán mégsem ők, hanem a család legfiatalabb tagja örült a nyereménynek.

Csányi Ilona, Péterréve: „A hat éves unokám örült a legjobban, mert ő nagyon szeret a földekre kimenni az édesapjával, a nagytatájával, érdekli a traktor, minden. Minden játék csak traktor legyen, kombájn legyen vagy ilyesmi.”

Pannon RTV/Lukács Oszkár

Az adai Agromerkur már 13 éve főszponzora a sorsolásnak, az idei főnyereményt is ők ajánlották fel.

Király Zsolt, munkavezető, Agromerkur: „A Magvető egy nagyon olvasott lap, fontos szakmai dolgokról írnak benne, ezért tartjuk fontosnak, hogy a mi gépeinket is bemutassuk ezekben a lapokban.”

Pannon RTV/Lukács Oszkár

A főnyeremény átadására Péterrévére látogatott a Magyar Szó főszerkesztője, Varjú Márta és a Magvető szerkesztője, Varga Attila is.

Varga Attila, szerkesztő, Magvető: „Különös szerencsének tartom azt, hogy az idén a járvány ideje alatt is fönn tudtuk tartani olvasóink érdeklődését, és hogy egyáltalán megtudtuk szervezni a nyereményjátékot, hogy a borítékok el tudtak jutni szerkesztőségünkbe.”

Pannon RTV/Lukács Oszkár

A Magvető következő nyereményjátéka februárban kezdődik.

Magvető
függesztett
rövidtárcsa
tárcsa
fődíj
nyereményjáték

Most

07:13, Frissítve: 07:21

Olaszország több városát elöntötte az eső - VIDEÓ

Az olasz fővárosra a vasárnapra virradó éjszaka újabb heves vihar csapott le, és a nagy mennyiségű csapadék elszigetelte a szicíliai Messina teljes térségét is. A polgári védelem egészen hétfőig meghosszabbította az időjárási riasztást.
20:50, Frissítve: 22:10

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű