Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

A Posta megkezdte a nyugdíjak kifizetését

2019-12-10
16:22
2019-12-10
18:02
Forrás
Pannon RTV
1446 postai kirendeltségen kezdték meg a nyugdíjak kifizetését és már az első nap mintegy 103 ezren kapták meg havi járandóságukat - áll a Szerbiai Posta közleményében.

Hozzáteszik, az a mintegy 190 ezer nyugdíjas is számíthat a kifizetésre, akiknek a postai alkalmazottak házhoz viszik a juttatást. A posta illetékesei kitértek a küldeményeket érintő késésekre is. Klienseik megértését kérik, amíg a munkabeszüntetés miatt keletkezett gondokra megoldást találnak. A Szerbiai Posta közleményében kiemeli, mintegy 12 ezer alkalmazottuk lelkiismeretesen végzi munkáját és hamarosan megegyezésre jutnak annak a 90 kirendeltségnek a dolgozóival, akik az alacsony bérek miatt beszüntették a munkát.

Szerbiai Posta
nyugdíj

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.