Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Problémás az áramellátás Kelebián

2019-04-23
16:03
2019-04-23
20:15
Forrás
Pannon RTV
Kelebián a rossz villanypóznák miatt egyes házakban egyfolytában ingadozik az áram, ami a háztartási gépek meghibásodásához vezethet.

A fa villanyoszlopok teljesen korhadtak, így a környéken lakó emberek életét is veszélyeztetik. Erősebb széllökések alkalmával félve mennek el az emberek mellettük.

A kelebiai lakosok már több hete bejelentették a villanyoszlopok rossz állapotát a Szabadkai Áramszolgáltatónál. Változás azonban nem történt. A cég egyelőre nem reagált és nem nyilatkozott.

Vuković Piroska: „Egy hónapja, vagy még régebben jelentettük, hogy el van szakadva a vezeték. Amikor kijöttek megjavítani, mondtuk, hogy több karó is rossz állapotban van. Ez előttünk levő is el van rohadva.”

Erősebb széllökések alkalmával a villanypóznák mozognak, és bent a házakban nagyon alacsony a feszültség.

Vuković Stipan: „A házban az áram állandóan ingadozik, a lámpák villognak. Szóval még mindig van valamilyen probléma.”

A lakosok arra kérik a Szabadkai Áramszolgáltatót, hogy oldja meg a problémát, mert az áramingadozás miatt a háztartási gépek könnyen meghibásodhatnak, a korhadt oszlopok pedig veszélyeztethetik az emberek életét.

Kelebia

Most

14:02, Frissítve: 14:30

Váratlan utazás...

Mint egy ismeretlen ismerős, úgy lépett a budapesti Papp László Budapest Sportaréna színpadára Paul Anka.
13:36, Frissítve: 14:16

Az Öreg híd vidéke

Huszonöt évvel a polgárháború után a Bosznia-hercegovinai Mostar ma pezsgő, attraktív turistaváros, környéke pedig a természet szépségeivel csábítja az utazókat.
12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.