Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Problémás az áramellátás Kelebián

2019-04-23
16:03
2019-04-23
20:15
Forrás
Pannon RTV
Kelebián a rossz villanypóznák miatt egyes házakban egyfolytában ingadozik az áram, ami a háztartási gépek meghibásodásához vezethet.

A fa villanyoszlopok teljesen korhadtak, így a környéken lakó emberek életét is veszélyeztetik. Erősebb széllökések alkalmával félve mennek el az emberek mellettük.

A kelebiai lakosok már több hete bejelentették a villanyoszlopok rossz állapotát a Szabadkai Áramszolgáltatónál. Változás azonban nem történt. A cég egyelőre nem reagált és nem nyilatkozott.

Vuković Piroska: „Egy hónapja, vagy még régebben jelentettük, hogy el van szakadva a vezeték. Amikor kijöttek megjavítani, mondtuk, hogy több karó is rossz állapotban van. Ez előttünk levő is el van rohadva.”

Erősebb széllökések alkalmával a villanypóznák mozognak, és bent a házakban nagyon alacsony a feszültség.

Vuković Stipan: „A házban az áram állandóan ingadozik, a lámpák villognak. Szóval még mindig van valamilyen probléma.”

A lakosok arra kérik a Szabadkai Áramszolgáltatót, hogy oldja meg a problémát, mert az áramingadozás miatt a háztartási gépek könnyen meghibásodhatnak, a korhadt oszlopok pedig veszélyeztethetik az emberek életét.

Kelebia

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.