Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Problémás az áramellátás Kelebián

2019-04-23
16:03
2019-04-23
20:15
Forrás
Pannon RTV
Kelebián a rossz villanypóznák miatt egyes házakban egyfolytában ingadozik az áram, ami a háztartási gépek meghibásodásához vezethet.

A fa villanyoszlopok teljesen korhadtak, így a környéken lakó emberek életét is veszélyeztetik. Erősebb széllökések alkalmával félve mennek el az emberek mellettük.

A kelebiai lakosok már több hete bejelentették a villanyoszlopok rossz állapotát a Szabadkai Áramszolgáltatónál. Változás azonban nem történt. A cég egyelőre nem reagált és nem nyilatkozott.

Vuković Piroska: „Egy hónapja, vagy még régebben jelentettük, hogy el van szakadva a vezeték. Amikor kijöttek megjavítani, mondtuk, hogy több karó is rossz állapotban van. Ez előttünk levő is el van rohadva.”

Erősebb széllökések alkalmával a villanypóznák mozognak, és bent a házakban nagyon alacsony a feszültség.

Vuković Stipan: „A házban az áram állandóan ingadozik, a lámpák villognak. Szóval még mindig van valamilyen probléma.”

A lakosok arra kérik a Szabadkai Áramszolgáltatót, hogy oldja meg a problémát, mert az áramingadozás miatt a háztartási gépek könnyen meghibásodhatnak, a korhadt oszlopok pedig veszélyeztethetik az emberek életét.

Kelebia

Most

Népszerű

Ebolagyanús pácienset kezelnek

Elszabadult a kongói Ebola-járvány

Megfékezhetetlenné vált a Kongói Demokratikus Köztársaságban kitört Ebola-járvány, s a helyzet olyan súlyos lehet, mint a 2013-2016 közötti, három államra kiterjedő egészségügyi válság idején volt.