Ugrás a tartalomra
Prosperitati logo
Pannon RTV

Projekt ötleteket vár a Prosperitati Alapítvány

2019-09-10
15:38
2019-09-10
15:49
Forrás
Pannon RTV
A témakörök közé a turizmus fejlesztése, a mezőgazdasági feldolgozó kapacitások fejlesztése, a technológiai és innovációs fejlesztések az iparban, valamint a szolgáltatások tartoznak.

Az alapítvány a közepes és nagy léptékű fejlesztések támogatására kiírandó pályázatok minél alaposabb előkészítése érdekében felhívja az érdeklődő vállalkozások figyelmét, hogy a következő időszakban várja a potenciális, jövőbeni pályázók projekt ötleteit. A közepes és nagy léptékű fejlesztések esetén, az alapítvány által meghatározott besorolás szerint az egyes projektek beruházási nettó összértéke legalább 100.000 euró dinár ellenértékének felel meg. A projekt ötletek megvalósítása önrész, hitel és a vissza nem térítendő támogatás felhasználásával valósulhat meg.

Az elgondolások begyűjtése kizárólag a valós igények felmérését szolgálja. A projekt ötleteket az alapítvány 2019. szeptember 15-ig várja. Érdeklődni a +381 24 415 0660 telefonszámon lehet.

Prosperitati Alapítvány
projekt
ötlet

Most

19:50

Az igazi 007-es ügynök

A titkos ügynök általában észrevétlenül, titokban végzi munkáját. Egyetlen világhírű ügynök tevékenységét ismeri szinte mindenki, ez pedig James Bond.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.