Ugrás a tartalomra
Prosperitati logo
Pannon RTV

Projekt ötleteket vár a Prosperitati Alapítvány

2019-09-10
15:38
2019-09-10
15:49
Forrás
Pannon RTV
A témakörök közé a turizmus fejlesztése, a mezőgazdasági feldolgozó kapacitások fejlesztése, a technológiai és innovációs fejlesztések az iparban, valamint a szolgáltatások tartoznak.

Az alapítvány a közepes és nagy léptékű fejlesztések támogatására kiírandó pályázatok minél alaposabb előkészítése érdekében felhívja az érdeklődő vállalkozások figyelmét, hogy a következő időszakban várja a potenciális, jövőbeni pályázók projekt ötleteit. A közepes és nagy léptékű fejlesztések esetén, az alapítvány által meghatározott besorolás szerint az egyes projektek beruházási nettó összértéke legalább 100.000 euró dinár ellenértékének felel meg. A projekt ötletek megvalósítása önrész, hitel és a vissza nem térítendő támogatás felhasználásával valósulhat meg.

Az elgondolások begyűjtése kizárólag a valós igények felmérését szolgálja. A projekt ötleteket az alapítvány 2019. szeptember 15-ig várja. Érdeklődni a +381 24 415 0660 telefonszámon lehet.

Prosperitati Alapítvány
projekt
ötlet

Most

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.