Ugrás a tartalomra

A Prosperitati Alapítvány a Seb-Agrar Kft. ügyében is a termelők érdekeit képviseli

2020-02-21
20:02
Forrás
Közlemény
A Prosperitati Alapítvány közleménye:

Az elmúlt négyéves ciklusban a Prosperitati Alapítvány által támogatott 12591 pályázat csekély hányadánál jelentkezett olyan elszámolási vagy fenntartási nehézség, ami az Alapítvány fellépését igényelte. Tapasztaljuk, hogy a siker esetében a 99% is kevésnek bizonyul, nagyobb visszhangra találnak azonban az olyan esetek, ahol valamilyen probléma merül fel. A Prosperitati Alapítvány a Seb-Agrar Kft. kapcsán megjelent problémához kezdetektől úgy viszonyult, hogy elsősorban a termelők érdekeit veszi figyelembe. Mivel a tervekkel ellentétben a Seb-Agrar Kft. nem jutott időben hozzá a tartozások kifizetéséhez elengedhetetlen banki hitelhez, de az új termelési év kezdete előtt a termelők járandóságának kifizetése létfontosságú, támogatjuk, hogy az Agroturs Kft. által folyamatban lévő elszámolások és kifizetések megtörténjenek.

A Seb-Agrar Kft. integrátori pályázatának elbírálása - ahogyan minden más pályázaté - külső szakértők bevonásával történt, banki kockázatelemzési és hitelminősítési folyamatot követően – ami éppen a nagyléptékű pályázatok értékelése kapcsán, plusz elemként került bevezetésre. A szerződésben vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése mellett a pályázat tárgyát képező projekt fenntartásának kérdésével is foglalkozik az Alapítvány, együttműködve az érintett felekkel és összhangban a Támogató által meghatározott szabályokkal.

Prosperitati Alapítvány
Seb-Agrar

Most

21:44

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű