Ugrás a tartalomra

A Prosperitati áttért az online ügyfélfogadásra

2020-03-24
14:13
2020-03-24
19:37
Forrás
Pannon RTV
A Prosperitati Alapítvány az online ügyfélfogadási rendszerrel is minden folyamatban levő ügyet kezelni tud - mondta Facebook-videójában Juhász Bálint, az alapítvány ügyvezetője.

Véleménye szerint a koronavírus járvány a gazdasági életre is rányomja bélyegét. A Vajdasági Magyar Szövetség gazdasági szakemberei is nagy kihívások elé néznek - mondta videójában Juhász Bálint. „Olyan kérdésekre kell, hogy keressük a választ, mint a vállalkozások megőrzése, a munkahelyek megőrzése, a munkahelyteremtés a visszatérő vajdasági magyarok számára. Azonban a legfontosabb jelen pillanatban, hogy betartsuk az utasításokat és fékezzük meg a vírus terjedését. Éppen ezért a Prosperitati Alapítvány áttért az onilne ügyfélfogadási rendszerre, aminek köszönhetően minden folyamatban levő ügyet kezelni tudunk. Le tudjuk zárni a folyamatban lévő pályázatokat, kezelni tudjuk a fennmaradt, nem sok, öt százaléknyi kifizetési kérelmet, kezelni tudjuk az elszámolásokat és minden ügyet emailben, telefonon vagy pedig az online PIT rendszerünkön keresztül, amiben minden ügyet rendezni lehet.”

Prosperitati Alapítvány
online
ügyfélfogadás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.