Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Prosperitati integrátori rendszer - a termelők válthatnak felvásárlót

2021.05.17
21:27
2021.05.17
21:45
Forrás
Pannon RTV
A gázdaknak lehetőségük van integrátorcserére, amennyiben az nem teljesítette a szerződésben foglaltakat. Hogy mit is tartalmaz és mit foglal magába a módosítás, azt Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője ismertette a Közügyekben.

A Prosperitati Alapítvány a beérkezett megkeresések alapján felmérte az érvényes integrációs szerződések módosítási lehetőségeit, majd mindennek figyelembe vételével lehetőséget biztosít a gazdáknak az integrátor cseréjére,

”Ha az integrátor megszegi a szerződést, akkor a gazda egyoldalúan felbonthatja a szerződést, és más integrátorral szerződhet. Így lehetővé tesszük neki, hogy azt a vállalást, amit a támogatási szerződés aláírásával tett, hogy öt éven keresztül beszállít, azt tudja teljesíteni, nem lesz automatikusan kötelező a szerződésbontás. Ezelőtt még egy olyan könnyítést tettünk, hogy amennyiben a leszerződött integrátor által nyújtott lehetőségekről a gazda úgy gondolja, hogy számára nem kielégítőek, tud jobb feltételekkel értékesíteni gabonát, zöldséget vagy mást, akkor ha ezt jelzi az integrátornak, és igazolja, hogy máshol jobb áron, jobb feltételekkel tudta eladni, akkor ez sem minősül szerződésszegésnek.”

Prosperitati Alapítvány
integrátor
Juhász Bálint

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.