Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Prosperitati tervei: lehetőség azoknak, akik vállalkozni szeretnének, családot alapítani, fészket rakni

2020-05-21
17:12
2020-05-21
21:20
Forrás
Pannon RTV
Az alapítvány ügyvezetője a Közügyeknek arról nyilatkozott, hogy a közeljövőben hogyan tudnak segíteni a vajdasági magyaroknak.

A rendkívüli állapot visszavonása után a Prosperitati Alapítvány is visszatért az irodai ügyfélfogadásra. Juhász Bálint, ügyvezető, Prosperitati Alapítvány: „Azt látjuk terepen, hogy a koronavírus-járvány következtében sok vajdasági magyar külföldön elveszítette a munkáját, hazatért. Azt halljuk, látjuk, hogy sokan szeretnek itthon fészket rakni, vállalkozást indítani. Mi abban gondolkodunk, hogy ilyen vonatkozásban dolgozzuk ki a program folytatását, lehetőséget teremtsünk azoknak, akik vállalkozni szeretnének, családot alapítani, fészket rakni szeretnének, földvásárlás vonatkozásában terepen nagy az érdeklődés. Ilyen irányban gondolkodunk a jövőbeni tervekkel.”

A teljes interjú Juhász Bálinttal, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetőjével a Közügyekből:

Prosperitati Alapítvány
Juhász Bálint
támogatás

Most

15:47, Frissítve: 17:14

Stratégiai jelentőségű a Balkán-áramlat

Bulgáriának és Szerbiának is kulcsfontosságú a gázvezeték kiépítése, hiszen energiabiztonságot és hosszútávú bevételi forrást jelent - állapította meg a szerb elnök és a bolgár kormányfő.
15:07, Frissítve: 15:23

A hívek elvesztését is jelentette Trianon

A területvesztés mellett hívek elvesztését is jelentette Trianon a magyar katolikus egyház számára – mondta Kuzmányi István, a Magyar Kurír főszerkesztője a magyar közmédia műsorában.

Népszerű