Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/rawpixel

Regionális üzleti fórumot tartanak Újvidéken

2019.09.25
15:31
2019.11.27
11:17
Forrás
Pannon RTV
A rendezvényt október 1-e és 4-e között tartják az Újvidéki Vásáron.

Az esemény partnerországa Szlovénia. A szervezők több uniós országból várják a kiemelkedő vállalkozókat, a regionális fejlesztési ügynökségek és más intézmények képviselőit. Szeretnék bemutatni, máshol milyen támogatást nyújtanak a kis- és középvállalkozások felzárkózásához, és szó lesz a beruházásokról is. Az üzleti fórumon a hazai vállalkozások bemutathatják ötleteiket és kapcsolatot létesíthetnek külföldiekkel. Az üzleti fórumot az 52. Lorist őszi vásárral egyidőben tartják az Újvidéki Vásáron.

regionális
üzleti fórum
Lorist
Újvidék

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.