Ugrás a tartalomra
Pálinka
Pannon RTV

Sajtot, pálinkát, cigarettát vámmentesen lehet exportálni Oroszországba

2019-01-20
18:14
Forrás
Szerbiai RTV
Bővülhet az Eurázsiába vámmentesen kiszállítható szerbiai áruk listája - írja a Szerbiai RTV. Az információk szerint helyet kapnak rajta újabb sajtfajták, gyümölcspálinkák és a cigaretta is.

A Szerbia és az Eurázsiai Gazdasági Unió szabadkereskedelemről szóló tárgyalása a végéhez közeledik. Andrej Hripunov, Oroszország kereskedelmi ügyekkel megbízott képviselője elmondta, az orosz polgárok elégedettek a szerbiai áruk minőségével. A balkáni ország tavaly 340 millió dollár értékben szállított Oroszországba élelmiszeripari árut, ami a teljes orosz élelmiszerimport egy százalékát teszi ki. 

sajt
pálinka
cigaretta
Oroszország
vámmentes

Most

17:29, Frissítve: 17:46

Magawa kiszimatolta az aranyat

Hősiességéért aranymedállal tüntettek ki egy bombakereső óriáspatkányt. A Magawa nevű gambiai óriáspatkány (Cricetomys gambianus) karrierje során 39 aknát és 28 fel nem robbant lőszert szagolt ki.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.