Ugrás a tartalomra
Pálinka
Pannon RTV

Sajtot, pálinkát, cigarettát vámmentesen lehet exportálni Oroszországba

2019-01-20
18:14
Forrás
Szerbiai RTV
Bővülhet az Eurázsiába vámmentesen kiszállítható szerbiai áruk listája - írja a Szerbiai RTV. Az információk szerint helyet kapnak rajta újabb sajtfajták, gyümölcspálinkák és a cigaretta is.

A Szerbia és az Eurázsiai Gazdasági Unió szabadkereskedelemről szóló tárgyalása a végéhez közeledik. Andrej Hripunov, Oroszország kereskedelmi ügyekkel megbízott képviselője elmondta, az orosz polgárok elégedettek a szerbiai áruk minőségével. A balkáni ország tavaly 340 millió dollár értékben szállított Oroszországba élelmiszeripari árut, ami a teljes orosz élelmiszerimport egy százalékát teszi ki. 

sajt
pálinka
cigaretta
Oroszország
Szerbia
vámmentes

Most

10:43, Frissítve: 10:49

Folytatódik a tavaszias időjárás

A térségünkben csapadékra csak a jövő hét első felében számíthatunk - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.
09:39, Frissítve: 09:45

Borkóstoló Újvidék főterén

A Duna-régió borait és borvidékeit, valamint a hozzá fűződő kulturális értékeket népszerűsíti egy Szerbia és Magyarország közötti IPA-projekt.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.