Ugrás a tartalomra
pixabay/free-photos

Segítség munkavállalóknak és fiataloknak - hétfőtől lehet jelentkezni

2020-08-14
13:59
2020-08-14
14:20
Forrás
Blic, Vajdaság Ma
Az első fizetésem programot középiskolát vagy egyetemet végzett fiataloknak szánják, akiknek még nincs munkatapasztalatuk és ez lesz az első munkahelyük.

Hétfőtől jelentkezhetnek a munkaadók Az első fizetésem programra. Ennek keretében novembertől az újonnan alkalmazott fiatalok fizetését részben az állam fogja fedezni. A projekt 10.000 fiatalt ölel fel, az államkasszából két milliárd dinárt fordítanak rá. A fiatalok fizetésének egy részét az állam, a maradékát a munkaadó fogja kifizetni. A középiskolai végzettségűek havi 20.000 dinárt, az egyetemi diplomával rendelkezők havi 24.000 dinárt kapnak kilenc hónapon keresztül. Ez a próbaidőre, munkába állásuk első évére vonatkozik. A munkaadók számára a pályázatot a Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal hirdeti meg és szeptember 25-ig lesz nyitva.

Az első fizetésem
támogatás

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.