Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Stabil Szerbia energetikai helyzete

2021.10.19
13:51
2021.10.19
16:13
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia energetikai helyzete stabil az európai energiapiacok válsága ellenére, és mindent megtesznek azért, hogy ez így is maradjon - közölte a bányászati ​​és energiaügyi minisztérium.

Az energiaellátással megbízott munkacsoport ülésén számba vették, hogy az illetékes szerbiai vállalatok mennyi energiahordozóval rendelkeznek. Többek között az is elhangzott, hogy az ország távfűtőművei elegendő fűtőanyaggal rendelkeznek az előttünk álló téli időszakra.

Szerbia
stabil
energetikai

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű