Ugrás a tartalomra
Tanjug/ Bojan Stekic

Szerbia az élen jár a befektetések bevonzása tekintetében

2019-11-17
12:05
2019-11-17
12:17
Forrás
Tanjug, Blic
A szerb kormány újabb adókedvezményeket vezetne be.

A Financial Times szerint Szerbia az élen jár a külföldi befektetések bevonzása tekintetében - jelentette ki Siniša Mali szerb pénzügyminiszter. Hangsúlyozta, a 2019-es év első nyolc hónapjában 40 százalékkal több volt a külföldi befektetés, mint az előző év azonos időszakában. Siniša Mali elmondta, novemberben olyan törvénycsomag kerül a parlament elé, amely a beruházási feltételeket elősegíti. A befektetések bevonzása érdekében adókedvezmenyéket terveznek bevezetni - tette hozzá a tárcavezető.

befektetés
beruházás
Siniša Mali
Financial Times

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.