Ugrás a tartalomra
Szijjártó, Antic, Petkova sajtótájékoztatója
Tanjug/Filip Kraincanic/bk

Szerbia, Magyarország és Bulgária a Török Áramlatra készül csatlakozni

2018-06-13
17:02
2018-06-13
20:39
Forrás
Tanjug
A régió stabilitása és a biztos energiaellátás Szerbia, Magyarország és Bulgária közös célja - jelentette ki Aleksandar Antić szerb energetikai miniszter.

A régió stabilitása és a biztos energiaellátás Szerbia, Magyarország és Bulgária közös célja - jelentette ki Aleksandar Antić, miután találkozott Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel, valamint Temenuzska Petkova bolgár hivatali kollégájával Belgrádban. Országaink a Török Áramlatra való csatlakozásra készülnek - tette hozzá a szerb energetikai miniszter. Kiemelte, közös energetikai projekteken dolgoznak a térség energiabiztonságának növelése érdekében.

Aleksandar Antić, energetikai miniszter, Szerbia: „Egyetértünk abban, hogy szükséges biztosítani Európa ennek a részének a sokkal biztosabb gázellátását új projektekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy mindhárom ország energetikai szempontból biztonságosabb legyen.”

Szerbia
Magyarország
Bulgáris
Szijjártó
Antić

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.